Aktuella kurser - Annie Sloan Chalk Paint

 

AKTUELLA KURSER!

 

2 i - WORKSHOP

Härlig workshop där du får lära dig flera olika målartekniker och grunderna i Annie Sloans måleri. Vi kompletterar kursen med den populära delen där vi jobbar med bildöverföring, bladmetall, krackelering och schabloner. Så mycket kul på en och samma gång! Vi håller på cirka 4 timmar. Kursavgiften är 800 kronor. Material och fika ingår.

SÖNDAG 6 OKTOBER 15.00

 

 MÅLA MÖBEL-WORKSHOP

Ta med en egen möbel som du vill förnya. Du väljer bland allt material som finns i butiken och gör exakt vad du själv vill med vägledning inspiration från kursledare. Workshopen är på ett tillfälle och pågår cirka 5 timmar. Kursavgift 900 kr.

Material och fika ingår. Högst 4 deltagare på denna kurs.

TORSDAG 10 OKTOBER 13.00

LÖRDAG 19 OKTOBER 13.00

 

ROST, BETONG OCH FÖRGYLLNING

Skapa känslan av rost och betong med Chalk Paint och lär dig att jobba med metallvaxerna för att skapa fina effekter. Kursen är på ett tillfälle och håller på cirka 2,5-3 timmar. Kursavgift 600 kronor.

LÖRDAG 12 OKTOBER 14.00

TORSDAG 7 NOVEMBER 17.30

 

 

 

 Plats: Rustik Gårdsbutik, Öllsta Västergård, Jönåker

Anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  (skriv namn, adress, telefon samt vilken kurs och vilket kurstillfälle du vill gå)

Har du frågor är du välkommen att ringa: 070-6332181

Vill du och några kompisar eller arbetskamrater gå en kurs tillsammans så syr vi ihop en dag som passar just för er. Minst fyra, högst 6 personer.

 

Välkommen till oss

Vi finns på Öllsta Västergård i Jönåker utanför Nyköping

Butiken håller stängt till och med månadsskiftet feb/mars. Färgkunder kan självklart höra av sig om ni vill köpa färg även under den stängda perioden.

 

ÖPPETTIDER:

Torsdag -
Fredag   -
Lördag   -
Söndag  -

 

 

Kontakt

Carina Wedin
Telefon: 070-633 21 81
E-post: carina@wedin.net

Adress

Rustik Gårdsbutik, Öllsta Västergård
611 96 Jönåker