Kurser på Rustik

 

Välkommen till Rustiks kreativa och inspirerande kurser!

 

Introduktionskurs - lär dig de grundläggande metoderna för att kunna använda Chalk Paint på bästa sätt. Du tar med en liten grej att måla - typ låda, liten hylla, pall eller liknande.

Nytt datum kommer

Cirka 3 timmar.

Kursavgift: 600kr. Fika och material ingår.

 

2 i 1 - Introduktionskurs samt kursen "Vi skapar känslan av rost, betong och förgyllning med Chalk Paint". Här tar du med dig två mindre saker att måla "rost" och "betong" på. Övrigt material ingår.

Nytt datum kommer

Cirka 3-4 timmar

Kursavgift: 800kr. Fika ingår.

 

Skapa härliga detaljer med bildöverföring, decoupage, schabloner, krackelering och bladmetaller. Du ska inte ha med dig någonting - allt material ingår.

Nytt datum kommer

Cirka 3 timmar

Kursavgift: 700kr. Fika ingår.

 

 

Skapa mönster med Chalk Paint. Här lär du dig jobba med små penslar och skapa enkla mönster som sedan skapar en personlig och unik helhet.

Söndag 18 november 14.00

Cirka 3 timmar

Kursavgift: 700kr. Fika och allt material ingår.

 

Anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (Jag behöver ditt namn, telefon samt vilken kurs du vill gå.)

 

Kurser i Chalk Paint™

Här får du möjlighet att lära dig allt om den unika färgen Chalk Paint™ som är både rolig och enkel att använda när du lärt dig de olika teknikerna.

Vill du gå en kurs med dina arbetskamrater eller kompisar så ordnar vi det också. Ring eller mejla mig så bokar vi ett datum som passar just för er!

Mejl: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Telefon: 070-6332181

Aktuella kurser - Annie Sloan Chalk Paint

AKTUELLA KURSER!

 

Workshops i Spanien - Torreveija!

Mellan den 17 januari och 18 februari är Rustik på plats i Torreveija med målarentusiasterna Carina och Lena. Vi kommer hålla workshops samt måla möbler på uppdrag åt den som inte vill måla själv.

Är du på plats i Costa Blanca och känner för att gå en kurs? Hör av dig! mejla eller ring: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. / 070-6332181. Vi kommer sätta ut ett antal kurser på fasta datum. Men vill du samla ihop ett eget gäng går det också bra, då bestämmer vi ett datum som passar just för er!

Finns lite olika typer av kurser att välja på: heldag med lunch, halvdag - cirka 4-5 timmar, med fika.  

 

***********************************

 

FORTSÄTTNINGSKURS - med teknikerna krackelering, decoupage och bildöverföring, schabloner samt bladmetaller. Kursen håller på cirka 3 timmar och kostar 745 kr. Allt material inkl fika ingår.

Nytt datum kommer!

 

MÅLA MÖBEL-WORKSHOP

Vi målar en möbel med tre kontrastfärger och skapar en vacker yta. Vill du måla din möbel i vitt är den här kursen inget för dig!

Ta med en mindre möbel - helst stilmöbel i form av litet bord, stol eller annat. Workshopen pågår cirka 4-5 timmar och kostar 800 kr. (det är en fördel om du har målat lite innan och känner till färgens egenskaper.)

Material och fika ingår. Högst 4 deltagare på denna kurs.

Nytt datum kommer!

 

INTRODUKTIONSKURS - lär dig Annie Sloans grundläggande tekniker. Allt material ingår samt fika. 695kr.

Nytt datum kommer!

 

2 i 1

Passa på att gå två kurser på samma dag! Introduktionskurs - grundläggande tekniker samt kursen där vi skapar känslan av rost, betong och förgyllning.

Fika ingår.

Cirka 4  timmar - kostnad 800 kronor.

Nytt datum kommer!

 

 Plats: Rustik Gårdsbutik, Öllsta Västergård, Jönåker

Anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  (skriv namn, adress, telefon samt vilken kurs och vilket kurstillfälle du vill gå)

Har du frågor är du välkommen att ringa: 070-6332181

Vill du och några kompisar eller arbetskamrater gå en kurs tillsammans så syr vi ihop en dag som passar just för er. Minst fyra, högst 8 personer.

 

Välkommen till oss

Vi finns på Öllsta Västergård i Jönåker utanför Nyköping

ÖPPETTIDER VECKA 51:

Tisdag 16-20 (Julmarknad)

Torsdag 12-17
Fredag   12-17
Lördag   11-16
Söndag  Stängt

Vi stänger butiken under två månader efter jul och öppnar igen den 28 februari.

Färgkunder kan självklart höra av sig om ni vill köpa färg när butiken är stängd.

Kontakt

Carina Wedin
Telefon: 070-633 21 81
E-post: carina@wedin.net

Adress

Öllsta Västergård
611 96 Jönåker