Kurser på Rustik

Välkommen till Rustiks kreativa och inspirerande kurser!

Kurser i Chalk Paint™

Här får du möjlighet att lära dig allt om den unika färgen Chalk Paint™ som är både rolig och enkel att använda när du lärt dig de olika teknikerna.

Vill du gå en kurs med dina arbetskamrater eller kompisar så ordnar vi det också. Ring eller mejla mig så bokar vi ett datum som passar just för er!

Mejl: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Telefon: 070-6332181

Aktuella kurser

 

 

 

KOMMANDE KURSER!

 Rost, betong och förgyllning söndag 4 juni 17.00

Introduktion i Annie Sloans tekniker och metoder söndag 18 juni 17.00

 

 

 Läs nedan om varje kurs; innehåll, pris och hur du anmäler dig.

 

 

 SKAPA PATINA OCH EFFEKTER

För dig som målat ett tag och kanske gått en del kurser redan. Det här är en kurs där du får utveckla ditt målande och lära dig ännu fler tekniker för att skapa patina och effekter med såväl färg som vax. Kursen håller på cirka 3 timmar.

 

 

 

 MÅLA MÖBEL - WORKSHOP (en fördel om du målat lite med Chalk Paint tidigare så du känner dig bekväm med färgen.)

Hör gärna av dig om du och någon/några kompisar (1-3 personer på denna workshop) vill gå så bestämmer vi ett datum som passar dig/er. Lämpligt är att starta 10.00 för att möblerna ska hinna bli färdiga. Räkna med 5-6 timmar.

Ta med dig en egen möbel (inte större än att du kan bära den själv från bilen...). Ta även med en eller två mindre saker som du kan jobba med när din möbel torkar, typ ljustake, kruka, lampfot e.d.

Allt i butiken står till ditt förfogande; alla kulörer som butiken erbjuder, bladmetaller, schabloner, vaxer, craqueleur osv. Du jobbar på självständigt men får självklart tips, råd och inte minst inspiration. Högst 3 deltagare. Innan du kommer ska möbeln vara rengjord samt spärrgrundad om det finns ett sådant behov.

Kostnad: 649:- kronor. Allt material och fika ingår! Anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 INTRODUCTION TO ANNIE SLOAN METHOD

På workshopen lär du dig flera av Annie Sloans tekniker på samma sätt som hon själv lär ut dem. Du får även bekanta dig med alla vaxerna. Workshopen är på ett tillfälle och håller på cirka 3 timmar. Kostnad: 649 kr. 

Allt material samt fika ingår!

 

Vintagestyle

Här får du lära dig att arbeta med bladmetall, schabloner, découpage, transfer och krackelering. Workshopen är på ett tillfälle och håller på cirka 3 timmar. Material och fika ingår. Kostnad: 649 kronor.

 

 ROST, BETONG OCH FÖRGYLLNING

Vi skapar känslan av rost och betong med Chalk Paint och förgyllning med patina med hjälp av Annie Sloan Gilding Wax. Här tar du med dig två mindre grejer  (typ ljustake, låda, fat, kruka...)  att måla där den ena ska få ett rostuttryck och den andra känslan av betong eller sten. Övrigt material samt fika ingår.

Kursen håller på cirka 3 timmar och kostar 649 kronor.

 

 

Plats: Rustik Gårdsbutik, Öllsta Västergård, Jönåker

Anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  (skriv namn, adress, telefon samt vilken kurs och vilket kurstillfälle du vill gå)

Har du frågor är du välkommen att ringa: 070-6332181

Vill du och några kompisar eller arbetskamrater gå en kurs tillsammans så syr vi ihop en dag som passar just för er. Minst fyra, högst 8 personer.

 

Välkommen till oss

Vi finns på Öllsta Västergård i Jönåker utanför Nyköping

Våra öppettider:

Torsdag 11:00-18:00
Fredag   11:00-18:00
Lördag   11:00-16:00
Söndag  11:00-16:00

Dessa tider gäller alltid om inget annat anges!

Färgkunder kan även ringa om ni vill köpa färg vid andra tider än ordinarie öppettider.

Kontakt

Carina Wedin
Telefon: 070-633 21 81
E-post: carina@wedin.net

Adress

Öllsta Västergård
611 96 Jönåker