Kurser på Rustik

Välkommen till Rustiks kreativa och inspirerande kurser!

Kurser i Chalk Paint™

Här får du möjlighet att lära dig allt om den unika färgen Chalk Paint™ som är både rolig och enkel att använda när du lärt dig de olika teknikerna.

Vill du gå en kurs med dina arbetskamrater eller kompisar så ordnar vi det också. Ring eller mejla mig så bokar vi ett datum som passar just för er!

Mejl: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Telefon: 070-6332181

Aktuella kurser - Annie Sloan Chalk Paint

 

 

 AKTUELLA KURSER!

 

MÅLA MÖBEL-WORKSHOP

Vi målar en möbel med tre kontrastfärger och skapar en vacker yta. Vill du måla din möbel i vitt är den här kursen inget för dig!

Ta med en mindre möbel - helst stilmöbel i form av litet bord, stol eller annat. Workshopen pågår cirka 4-5 timmar och kostar 800 kr. (det är en fördel om du har målat lite innan och känner till färgens egenskaper.)

Material och fika ingår. Högst 4 deltagare på denna kurs. Finns två platser kvar!

Sönd 27 maj 16.00

 

INTRODUKTIONSKURS - lär dig Annie Sloans grundläggande tekniker. Allt material ingår samt fika. 649kr.

Sönd 10 juni 17.00

 

3 i 1

Passa på att gå tre kurser på samma dag! Introduktionskurs - grundläggande tekniker, fortsättningkurs med fokus på bildöverföring, schabloner, bladmetall och krackelering samt rost/betongteknik.

Fika och smörgås ingår.

Cirka 6 timmar - kostnad 900 kronor.

Onsdag 4 juli 14.00 - ca 20.00

 

 

 

 

 Läs nedan om varje kurs; innehåll, pris och hur du anmäler dig.

 MÅLA MÖBEL - WORKSHOP (en fördel om du målat lite med Chalk Paint tidigare så du känner dig bekväm med färgen.)

Hör gärna av dig om du och någon/några kompisar (1-3 personer på denna workshop) vill gå så bestämmer vi ett datum som passar dig/er. Lämpligt är att starta 10.00 för att möblerna ska hinna bli färdiga. Räkna med 5-6 timmar.

Ta med dig en egen möbel (inte större än att du kan bära den själv från bilen...). Ta även med en eller två mindre saker som du kan jobba med när din möbel torkar, typ ljustake, kruka, lampfot e.d.

Allt i butiken står till ditt förfogande; alla kulörer som butiken erbjuder, bladmetaller, schabloner, vaxer, craqueleur osv. Du jobbar på självständigt men får självklart tips, råd och inte minst inspiration. Högst 3 deltagare. Innan du kommer ska möbeln vara rengjord samt spärrgrundad om det finns ett sådant behov.

Kostnad: 649:- kronor. Allt material och fika ingår! Anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Introduktion i Annie Sloans tekniker och metoder

På workshopen lär du dig flera av Annie Sloans tekniker på samma sätt som hon själv lär ut dem. Du får även bekanta dig med alla vaxerna. Workshopen är på ett tillfälle och håller på cirka 3 timmar. Kostnad: 649 kr. 

Allt material samt fika ingår!

 

Fortsättning - Annie Sloans tekniker och metoder

På workshopen får du lära dig ett flertal tekniker såsom krackelering, bildöverföring, decoupage, schabloner, frottage m.m.

Workshopen är på ett tillfälle och håller på cirka 4 timmar. Kostnad 695 kronor.

 

 ROST, BETONG OCH FÖRGYLLNING

Vi skapar känslan av rost och betong med Chalk Paint och förgyllning med patina med hjälp av Annie Sloan Gilding Wax. Här tar du med dig två mindre grejer  (typ ljustake, låda, fat, kruka...)  att måla där den ena ska få ett rostuttryck och den andra känslan av betong eller sten. Övrigt material samt fika ingår.

Kursen håller på cirka 3 timmar och kostar 649 kronor.

 

 

Plats: Rustik Gårdsbutik, Öllsta Västergård, Jönåker

Anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  (skriv namn, adress, telefon samt vilken kurs och vilket kurstillfälle du vill gå)

Har du frågor är du välkommen att ringa: 070-6332181

Vill du och några kompisar eller arbetskamrater gå en kurs tillsammans så syr vi ihop en dag som passar just för er. Minst fyra, högst 8 personer.

 

Välkommen till oss

Vi finns på Öllsta Västergård i Jönåker utanför Nyköping

ÖPPETTIDER:

Torsdag 12-17
Fredag   12-17
Lördag   11-16
Söndag  11-16

Färgkunder kan även ringa om ni vill köpa färg även när det är stängt.

Kontakt

Carina Wedin
Telefon: 070-633 21 81
E-post: carina@wedin.net

Adress

Öllsta Västergård
611 96 Jönåker