Inredning

Inredning

Vacker och inspirerande inredning med en stil som genast för tankarna till en mysig och hemtrevlig atmosfär.

Läs mer

Chalk Paint™

Chalk Paint™

Annie Sloans unika färg som du enkelt och snabbt, och med hjälp av olika tekniker, kan skapa fina effekter med.

Läs mer

Kurser

Kurser

Välkommen till Rustiks kreativa och inspirerande kurser där du får lära dig allt om färgen Chalk Paint™.

Läs mer

Aktuellt på Rustik

Följ oss i bloggen och sociala medier

Sätt färg på hösten med Annie Sloan Chalk Paint!

Hjärtligt välkommen till Rustik Gårdsbutik och till vår fina loppis i logen! I butiken hittar du som vanligt fin och unik inredning samt den ljuvliga färgen Chalk Paint. Vi har även varsamt renoverade möbler i ladugården som är till salu eller som du bara kan använda som inspiration om du ska måla själv.

ÖPPETTIDER I HÖST: fredagar 12-17 och lördagar 11-15.

För övrigt enligt ö.k - dock enbart för färgkunder.

 

 CHALK PAINT PÅ RUSTIK! Rustik Gårdsbutik är den enda återförsäljaren av Annie Sloan Chalk Paint i Nyköping med omnejd. Det är en underbar färg som slår det mesta. Prova och du blir fast och vill måla på allt! Chalk Paint är en färg för möbler och inredning men funkar faktiskt på allt. Den är enkel att jobba med, torkar snabbt och underarbete behövs ofta inte. Kom till Rustik så får du veta mer och se alla ljuvliga kulörer. Vill du veta mer om Annie Sloan Chalk Paint så hittar du massor av inspiration och även färgkarta här: www.anniesloan.com

WORKSHOP PÅ RUSTIK! Samla ihop vännerna, arbetskamraterna eller kanske överraska mamma med en rolig och inspirerande kurs. Vi skräddarsyr workshopen utifrån dina önskemål; det finns en mängd olika typer av kurser som du kan läsa mer om under "kurser".

HJÄLP MED ATT MÅLA MÖBLER. Är du inte så sugen på att måla själv men däremot vill ge någon eller några möbler ett ansiktslyft. Då kan du få hjälp med det. Hör av dig så får du veta mer.

LÄGE: Rustik Gårdsbutik ligger i det vackra Kiladalen strax norr om Jönåker, följ skyltarna från gamla E4:an vid Lunda Kyrka.

Vi tar kort och swish. Har ingen kontanthantering.

VÄGBESKRIVNING: Oavsett om du kommer söderifrån eller norrifrån; kör till Jönåker och ta sikte på Lunda Kyrka. Sväng där mot Lundaskog, kör cirka 500 meter, sväng vänster mot Öllsta. Kör 1,2 km, sväng höger i fyrvägskorset, där ser du ladugården som det står Öllsta på. Där är butiken. Se också karta längre ner på hemsidan!

Välkommen till oss

Vi finns på Öllsta Västergård i Jönåker utanför Nyköping

 

 

 

ÖPPETTIDER UNDER JULI OCH AUGUSTI:

fredagar: 12-17

lördagar och söndagar: 11-15

 

Som färgkund är du alltid välkommen att höra av dig när du behöver handla - även nu när vi har stängt.

 

 

Kontakt

Carina Wedin
Telefon: 070-633 21 81
E-post: carina@wedin.net

Adress

Rustik Gårdsbutik, Öllsta Västergård
611 96 Jönåker